Dlatego ja lubię czytać i dzielić się wiedzą. Jeżeli jest coś czego nie należy robić ale w razie W, może być bardzo pomocne to warto o tym wspomnieć, bez emocji - niech każdy sam się zastanowi.
W przypadku PMR, radia są dość tanie więc posiadanie tak jak ktoś wspomniał, jednego radia do odsłuchu a drugiego zestawu typowych PMR z wbudowaną anteną rozwiązuje temat.
Zwłaszcza, że coś co dzisiaj jest ok, za tydzień może być już nie ok
PMR'ki
- 1411
- Kontakt:
Brawo Tomn126. Wszystko z głową a nie mnożenie papierów, pieczątek i urzędasów. To, jak sami widzimy, wiedzie nas ku przepaści. Mamy chyba więcej urzędników niż wojska. To nie jest normalne.
-
- Kontakt:
Nie chyba, na pewno mamy więcej urzędników niż wojska, bo; najbardziej okrojona wersja to wychodzi coś koło 400 tysi, a jak tak wziąć po całości to wyjdzie, że 1 mln osób mamy w urzędach. Sporo bałaganu samą inercją sa w stanie narobić, a co dopiero jak się pomyśli o niektórych urzędniczych pomysłach
Generalnie tak patrzę na całość elektroniki i mam wrażenie że taniej jest. Kupowałem jakś czas temu osuszacz MDK13 Woodsa i zapłaciłem +-1200 teraz za tysiaka widzę. Boafeng ten uv-5r 5W tu jest za 65 zeta
https://allegro.pl/oferta/radiotelefon- ... COR4-d3zeE
Generalnie tak patrzę na całość elektroniki i mam wrażenie że taniej jest. Kupowałem jakś czas temu osuszacz MDK13 Woodsa i zapłaciłem +-1200 teraz za tysiaka widzę. Boafeng ten uv-5r 5W tu jest za 65 zeta
https://allegro.pl/oferta/radiotelefon- ... COR4-d3zeE
Zacznij tam, gdzie jesteś.
Użyj tego, co masz.
Zrób wszystko, co tylko chcesz...
Użyj tego, co masz.
Zrób wszystko, co tylko chcesz...
-
- Kontakt:
A najgorsze, że w jednym okienku jest opinia A, a w drugim opinia B.....
Ceny obecnie faktycznie są niskie więc warto korzystać bo jest do sytuacja dynamiczna. Dolar skoczy, zadyma na świecie i już ceny x2
Ceny obecnie faktycznie są niskie więc warto korzystać bo jest do sytuacja dynamiczna. Dolar skoczy, zadyma na świecie i już ceny x2