Nie prawica, nie lewica...

Własne i merytoryczne artykuły uczestników forum
Ramzan Szimanow
Kontakt:

pt 11 paź 2024, 15:52

BoldFold pisze:
pt 11 paź 2024, 13:39

A na deser 36 pni do wycięcia. Wyciąć to pestka, ale posprzątać :cry: po wycince
Pniaczki po ścince...
Mniejsze można w sumie młotem rozbić do poziomu gruntu.
Większe gorzej. Kilof, szpadel i wyrywanie tego co w ziemi zostało.
Pomysłów racjonalizacyjnych mnóstwo, a koniec końców i tak zostają te dwie opcje.
Awatar użytkownika
1411
Kontakt:

wt 29 paź 2024, 13:39

A propos naszych ponoć prawicowych zacięć - wybuchła gównoburza, że Muniek Staszczyk wystąpił w tv Republika i jak on mógł? Nawet Zbysiu Hołdys błysnął tolerancją, że nie będzie nikogo pouczał ale on by tam nie wystąpił. Czyli prawilne są media pełowskie a każde inne są złe? To gdzie ta tolerancja postępowców? Śmiech mnie ogarnia, gdy pomyślę o brukselczykach i ich tolerancji dla wybranych. I oni mają nas uczyć? Czego? Chyba braku szacunku, ale to już wiemy. A tak całkiem zdroworozsądkowo, nie prawica, nie lewica, nie socjaliści. Każdy idzie swoją drogą.
Obrazek
Awatar użytkownika
SilesiaSurvival
Kontakt:

wt 29 paź 2024, 14:12

Cześć

1411 pisze:
wt 29 paź 2024, 13:39
A propos naszych ponoć prawicowych zacięć - wybuchła gównoburza, że Muniek Staszczyk wystąpił w tv Republika i jak on mógł? Nawet Zbysiu Hołdys błysnął tolerancją, że nie będzie nikogo pouczał ale on by tam nie wystąpił. Czyli prawilne są media pełowskie a każde inne są złe? To gdzie ta tolerancja postępowców? Śmiech mnie ogarnia, gdy pomyślę o brukselczykach i ich tolerancji dla wybranych. I oni mają nas uczyć? Czego? Chyba braku szacunku, ale to już wiemy. A tak całkiem zdroworozsądkowo, nie prawica, nie lewica, nie socjaliści. Każdy idzie swoją drogą.

To jest tak zwane „sekowanie” i „kultura wykluczenia” w natarciu :) O tolerancji to mogą mówić Oni, a nie My ;)

~Bart
„psy szczekają, forum działa dalej”

Silesia Survival : zapraszam pod tą samą nazwą na YT , FB , IG oraz TT
silesiasurvival@gmail.com
Ramzan Szimanow
Kontakt:

śr 30 paź 2024, 00:58

SilesiaSurvival pisze:
wt 29 paź 2024, 14:12

To jest tak zwane „sekowanie” i „kultura wykluczenia” w natarciu :) O tolerancji to mogą mówić Oni, a nie My ;)

Gdy kogoś mieszają z błotem to jest "wolność słowa".
Gdy ktoś ich skrytykuje lub co gorsza powie prawdę o kimś z ich środowiska to "mowa nienawiści".
Awatar użytkownika
1411
Kontakt:

sob 16 lis 2024, 16:18

Pomysł niemieckiej lewicy na powstrzymanie agresji na tle seksualnym wobec kobiet w Niemczech: wagony metra i pociągu tylko dla kobiet... Faktycznie, rozwiązanie że ho ho! Kto będzie pilnował tego? Mężczyźni pod bronią? Wybaczcie, ja nie chcę lewicy nie z powodu tego, że jestem prawicowy, tylko z tego, że jeszcze trochę rozumu mi zostało i nie chcę głupszych od siebie u władzy z ich idiotycznymi pomysłami od czapy.
https://dorzeczy.pl/swiat/656206/gwalty ... obiet.html
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Artykuły”