Cześć
Na grupach administracyjnych naszego forum przewinął się taki oto portal :
http://ukro.watch/
Gdzie monitorowane są przestępstwa popełniane przez mniejszość ukraińską, na terenie naszego zacnego Kraju. Liczby i same przestępstwa dają do myślenia.
Pozdrawiam
~Bart
Przestępstwa popełnianie przez mniejszość ukraińską
- SilesiaSurvival
- Kontakt:
„psy szczekają, forum działa dalej”
Silesia Survival : zapraszam pod tą samą nazwą na YT , FB , IG oraz TT
silesiasurvival@gmail.com
Silesia Survival : zapraszam pod tą samą nazwą na YT , FB , IG oraz TT
silesiasurvival@gmail.com
- Arcyszczur
- Kontakt:
Emigracja ma to do siebie, że "przyzwoici obywatele" emigrują jakoś rzadziej i w grupach emigranckich więcej jest "czarnych owiec" i po prostu zwykłych przestępców umykających przed prawem w kraju. Sam byłem emigrantem wiele lat i moi rodacy nie zawsze byli tam święci. Ucieka najszybciej ten, kto nie ma za wiele do stracenia. Nie ma co się więc dziwić za bardzo. Po prostu przyjąć do wiadomości jako część praw przyrody.
Nigdy nie postępuj wbrew prawom przyrody i staraj się je jak najlepiej zrozumieć.
Arcy
Arcy
-
- Kontakt:
Naiwniaki to wypierają z wszystkich sił.Arcyszczur pisze: ↑śr 25 cze 2025, 19:25Emigracja ma to do siebie, że "przyzwoici obywatele" emigrują jakoś rzadziej i w grupach emigranckich więcej jest "czarnych owiec" i po prostu zwykłych przestępców umykających przed prawem w kraju. Sam byłem emigrantem wiele lat i moi rodacy nie zawsze byli tam święci. Ucieka najszybciej ten, kto nie ma za wiele do stracenia. Nie ma co się więc dziwić za bardzo. Po prostu przyjąć do wiadomości jako część praw przyrody.
-
- Kontakt:
Gdyby już iść w genezę, dlaczego tak się dzieje, to w zasadzie i Australijczycy i Amerykanie i cała Zachodnia Europa została wpędzona w gigantyczne poczucie winy, no nic tylko przepraszać
Czyli KAŻDY BIAŁY, KLĘKA I MA WYPISANE NA CZOLE POCZUCIE WINY. Dlatego jest takie niezrozumienie bo My Polacy nie mamy ani kogo ani za co przepraszać, ani za co się kajać. A każdy kto zapyta ile tego multikulti ma być czy 30% nachodźców wystarczy czy może ma być 55% lekarzy i inżynierów i wtedy jak będziemy mniejszością we własnym kraju to będzie dobrze, to każda pytająca osoba jest z automatu rasistą.
Tu był plan rządu taki, że po wygranych wyborach rząd smaży "ustawę o mowie nienawiści" a nowo wybrany prezydent ją podpisze. I ma każdy z nas kaganiec na facjacie, tak jak Ci jąkający coś nieskładnie "zachodnieuropejczycy" pożal się P. Boże.
Jeżeli ktoś udaje że nie wiedział głosując na KO, 3ąDrogę, PSL, (Konfederację), jaki będzie finał ICH rządów to nie mam słów których mógłbym użyć jako człowiek kulturalny na określenie takiego braku (i stanu) wyobraźni. A to dopiero początek. Innymi słowy, nie wiem, czy to się da za 2a lata odwrócić to całe zło które się dzieje. Nie tylko w temacie zmian społeczeństwa.
Makro, Eurocash, Black Red white, Castorama, Carfour i inni ogłaszają masowe zwolnienia, jak myślicie, co jest pewną zapowiedzią nadchodzącego kryzysu? No co jak nie handel detaliczny? Erę prostych zawodów jak kasjerka i magazynier mamy już za sobą... A spawaczy, budowlańców, rzemieślników, kierowców dalej nie ma... No ale ich trzeba nauczyć, wykształcić i wyszkolić, a my się zajmujemy uchodźcami.
Przemysłu za to już nie mamy i nie zbudujemy na nowo fabryk i zakładów, bo młodzi umieją już tylko klikać na smerfonie.

Tu był plan rządu taki, że po wygranych wyborach rząd smaży "ustawę o mowie nienawiści" a nowo wybrany prezydent ją podpisze. I ma każdy z nas kaganiec na facjacie, tak jak Ci jąkający coś nieskładnie "zachodnieuropejczycy" pożal się P. Boże.
Jeżeli ktoś udaje że nie wiedział głosując na KO, 3ąDrogę, PSL, (Konfederację), jaki będzie finał ICH rządów to nie mam słów których mógłbym użyć jako człowiek kulturalny na określenie takiego braku (i stanu) wyobraźni. A to dopiero początek. Innymi słowy, nie wiem, czy to się da za 2a lata odwrócić to całe zło które się dzieje. Nie tylko w temacie zmian społeczeństwa.
Makro, Eurocash, Black Red white, Castorama, Carfour i inni ogłaszają masowe zwolnienia, jak myślicie, co jest pewną zapowiedzią nadchodzącego kryzysu? No co jak nie handel detaliczny? Erę prostych zawodów jak kasjerka i magazynier mamy już za sobą... A spawaczy, budowlańców, rzemieślników, kierowców dalej nie ma... No ale ich trzeba nauczyć, wykształcić i wyszkolić, a my się zajmujemy uchodźcami.
Przemysłu za to już nie mamy i nie zbudujemy na nowo fabryk i zakładów, bo młodzi umieją już tylko klikać na smerfonie.
Zacznij tam, gdzie jesteś.
Użyj tego, co masz.
Zrób wszystko, co tylko chcesz...
Użyj tego, co masz.
-
- Kontakt:
Zapomniałem o Kanadyjczykach, to osobny temat jak nisko można własną wartość oceniać
Powinni wg nich każdemu kto ma po zbadaniu geny właściwe Edenowi który był (w tej nienazwanej jeszcze Ameryce) przed podróżą Kolumba zwrócić wg % udziału ww genów całą Kanadę a wszystkich bez tychże genów spakować na statki i do Europy, osobną sprawą i następną w temacie jest wysokość odszkodowania.
Świat arabski zaś zaś nie tylko obwinia Europejczyków za powstanie Państwa Izrael, ale nazywa to powstanie "katastrofą" I co nie dziwi, postuluje oddanie ziemi Palestyńczykom, a Żydów chce wysłać do Europy?
Jak to jest powiedzcie mi, że ZAWSZE I WSZĘDZIE, podboje terytorialne i zawiązki państw były oparte na łacińskim "veni, vidi, vici" co Król Sobieski sparafrazował;
"przybyłem, zobaczyłem, Bóg zwyciężył" I nagle, tylko i wyłącznie Europejczyk jest winny, zawsze i wszędzie?
Mam nadzieję, że chociaż spora część narodu którego mam zaszczyt być przedstawicielem, nie ma w sercu tego co widać po zachowaniach białych przedstawicieli narodów Europy, Kanady, Australii, USA i innych. Choć poczucie tego, że jestem gorszy niż reszta Europejczyków i narodów świata, choćby byli Ci Europejczycy "illiteratus ignoramus" jest dość mocno zakorzeniona i funkcjonuje szczególnie trwale wśród aktorów, no ale jak P. Bóg dał talent w jednym miejscu to musiał wyrównać w innym, prawda? Lub talent aktorski daje upośledzenie w ww temacie, no ciekawe to jest...

Świat arabski zaś zaś nie tylko obwinia Europejczyków za powstanie Państwa Izrael, ale nazywa to powstanie "katastrofą" I co nie dziwi, postuluje oddanie ziemi Palestyńczykom, a Żydów chce wysłać do Europy?
Jak to jest powiedzcie mi, że ZAWSZE I WSZĘDZIE, podboje terytorialne i zawiązki państw były oparte na łacińskim "veni, vidi, vici" co Król Sobieski sparafrazował;
"przybyłem, zobaczyłem, Bóg zwyciężył" I nagle, tylko i wyłącznie Europejczyk jest winny, zawsze i wszędzie?
Mam nadzieję, że chociaż spora część narodu którego mam zaszczyt być przedstawicielem, nie ma w sercu tego co widać po zachowaniach białych przedstawicieli narodów Europy, Kanady, Australii, USA i innych. Choć poczucie tego, że jestem gorszy niż reszta Europejczyków i narodów świata, choćby byli Ci Europejczycy "illiteratus ignoramus" jest dość mocno zakorzeniona i funkcjonuje szczególnie trwale wśród aktorów, no ale jak P. Bóg dał talent w jednym miejscu to musiał wyrównać w innym, prawda? Lub talent aktorski daje upośledzenie w ww temacie, no ciekawe to jest...
Zacznij tam, gdzie jesteś.
Użyj tego, co masz.
Użyj tego, co masz.