Co do tego power bank-u który kupiłem na kurs oficerski

Urządzenie w teorii działa , ale nie idzie go naładować. Gdy się włączy funkcje ładowania, podładuje 10-15 % baterii, po czym samoistnie się wyłącza.
Nie polecam.
~Bart
Aby otrzymać pełne prawa użytkownika, portal Przygotowani Polska wymaga napisania 5 postów, które następnie muszą zostać zatwierdzone przez moderatora.Brak dłuższej aktywności niż 1 rok, będzie skutkował zawieszeniem konta, a po kolejnym roku zostanie wdrożona procedura jego usunięcia.
110A to ona na pewno nie ma, może pod faktyczne 80A podejdzie. Ale na pewno coś "posmarkasz", lepsze to niż nic.Ramzan Szimanow pisze: ↑śr 10 kwie 2024, 20:54Łapie się na elektronikę?![]()
Lekka spawareczka inwerterowa Pirotec Meritum iSe 150/1 MMA.
Moc 20-110 Amper.
Można stosować elektrody grubości od 1.6 do 2.5 mm.
[...]
Taki biedny przedłużacz był tylko dostępny "na robocie".mar_kow pisze: ↑śr 10 kwie 2024, 21:12
110A to ona na pewno nie ma, może pod faktyczne 80A podejdzie. Ale na pewno coś "posmarkasz", lepsze to niż nic.
Ja kupiłem jakąś "niemiecką" 190A - ma może max 120A. Ważne jak długo jest w stanie utrzymać prąd spawania. Kilka "sesji" 10-cio s. i trzeba robić przerwę bo wentylator wylatuje z obudowy.
Ale daje radę, sporo rzeczy sam zrobiłem nikogo nie prosząc czy płacąc...
...no i przedłużacz musisz kupić konkretniejszy - ten po minucie spawania się roztopi![]()