Miałem ostatnio pomysł i w końcu go zrealizowałem. Kupiłem dwa zawiesia holownicze i przerzuciłem przez belkę pod dachem. Jak widać, starej rurki od wody nie wyczyściłem jeszcze z farby i zaprawy

Aby otrzymać pełne prawa użytkownika, portal Przygotowani Polska wymaga napisania 5 postów, które następnie muszą zostać zatwierdzone przez moderatora.Brak dłuższej aktywności niż 1 rok, będzie skutkował zawieszeniem konta, a po kolejnym roku zostanie wdrożona procedura jego usunięcia.
Robię coś podobnego tylko że podczas ćwiczenia nie zwisam swobodnie( nawet by się nie dało bo drążek jest zamontowany w futrynie drzwi) tylko się podciągam i dopiero wtedy wykonuje podnoszenie nóg. Bardzo dobry sposób na ćwiczenie mięśni brzucha. Przy wszelkich 6 Weidera czy nawet zwykłej desce po jakimś czasie zaczynały mnie boleć plecy. Przy drążku tego problemu nie ma.SilesiaSurvival pisze: ↑ndz 14 sty 2024, 06:34
2.Brzuch , jak już trenowałem do tego swobodnego zwisu. Można trenować mięśnie brzucha. Podnosząc nogi (proste) na wysokość barków ,
Bardzo dobrze