Golenie się

Wszystko w temacie utrzymania czystości
Awatar użytkownika
1411
Kontakt:

śr 19 cze 2024, 12:11

Szebora, mam tę samą paranoję. Obcinam "do mięsa" bo inaczej mnie nerw szarpie.
Obrazek
Ramzan Szimanow
Kontakt:

śr 19 cze 2024, 15:54

Szebora pisze:
śr 19 cze 2024, 08:56

A są ludzie mający paranoje w temacie "wolnego brzegu" 🤪

Żadnych wolnych brzegów.. Ani milimetra "białego", bo tam wchodzi cały syf wszechświata.. A już napewno fafkulce od czarnych skarpetek i cały piasek kiedy latasz na boso..

Każdy ma jakieś zboczenia no..
Pilniczek.. Pudełko zapałek.. Cokolwiek.. Nawet papier ścierny.. Byle tego nie widzieć..
Mi niestety przy tak krótkim przycinaniu wrastają po bokach i ropieją. Na "zero białego" tylko środki. Boki tak z milimetr, pół muszę zostawić. 😁
Szebora
Kontakt:

sob 22 cze 2024, 07:15

Ramzan Szimanow pisze:
śr 19 cze 2024, 15:54
Szebora pisze:
śr 19 cze 2024, 08:56

A są ludzie mający paranoje w temacie "wolnego brzegu" 🤪

Żadnych wolnych brzegów.. Ani milimetra "białego", bo tam wchodzi cały syf wszechświata.. A już napewno fafkulce od czarnych skarpetek i cały piasek kiedy latasz na boso..

Każdy ma jakieś zboczenia no..
Pilniczek.. Pudełko zapałek.. Cokolwiek.. Nawet papier ścierny.. Byle tego nie widzieć..
Mi niestety przy tak krótkim przycinaniu wrastają po bokach i ropieją. Na "zero białego" tylko środki. Boki tak z milimetr, pół muszę zostawić. 😁
Szare mydło i gorąca woda tuż po
Nic Ci się nie będzie fafkulić
Pietrow
Kontakt:

wt 27 sie 2024, 19:24

<<<powrot na forum po dluuuuugim czasie, w stanie calkiem konkretnego upodlenia promiliwego>>>

U nas, facetow, bez rasizmowych podtekstow, widac roznie. U mnie przykladowo widac bialo na bialym. Albo siwo na bialym, jak kto woli. Glownie dlatego, ze PESEL i stres minionych lat sprawil, ze moj zarost na poziomie paszcy jest rownie siwy jak zarost na poziomie dekla :) Dlatego i jedno owlosienie i drugie traktuje jednakowo za pomoca maszynki z trymerem ustawionym na 1mm :)

A tak juz calkiem powaznie w temacie stodkow przeciwdzialania po rwaniu futra - chrzanic Old Spice! Ja pryskam paszcze Octeniseptem i zapominam o procesie depilacji :) Serio - serio!

Pozdrwiam
Pietrow

(Cos tak czuje, ze odejscie z forum zrobilo mi rownie dobrze w dekiel, co powrot na nie!)
Zeby byc soba, trzeba wiedziec kim sie jest.
Awatar użytkownika
mar_kow
Kontakt:

wt 27 sie 2024, 21:27

Pietrow pisze:
<<<powrot na forum po dluuuuugim czasie, w stanie calkiem konkretnego upodlenia promiliwego>>>
[...]
Wow! Witaj - brakowało mi tego jakże specyficznego poczucia humoru ;) ...
Broń to narzędzie, to człowiek odpowiada za swoje czyny...
Awatar użytkownika
SilesiaSurvival
Kontakt:

wt 27 sie 2024, 22:00

Cześć
Pietrow pisze:

(Cos tak czuje, ze odejscie z forum zrobilo mi rownie dobrze w dekiel, co powrot na nie!)
Miło cię widzieć ;) Znowu ;) Wiedziałem że wrócisz, tylko zadawałem sobie pytanie, kiedy to nastąpi ;)

Btw ;) Dziękuje za podwózkę na AWL ;)

~Bart
„nie jest dobrze…… nie jest źle…….można powiedzieć że jest średnio……”

Silesia Survival : zapraszam pod tą samą nazwą na YT , FB , IG oraz TT
silesiasurvival@gmail.com
Awatar użytkownika
1411
Kontakt:

wt 27 sie 2024, 22:33

A tam golić. Zapuszczać i pielęgnować końskim moczem :P Dobrze Cię czytać znów kolego!
Obrazek
bushmot
Kontakt:

czw 29 sie 2024, 06:35

Pietrow pisze:
Witaj z powrotem!

A w temacie golenia - od dawna mnie to irytowało, więc odpuściłem temat i chyba wyszło mi to na zdrowie - bez brody wyglądam jak posiwiały nastolatek...

Ale maszynka elektryczna naładowana jest, mam też żyletki, pędzel i krem do golenia - w razie czego kilka minut i po sprawie. Kwestia estetyki zejdzie na drugi plan jak pojawi się ryzyko, że trzeba będzie relatywnie szybko przyoblec maskę przeciwgazową... broda jednak utrudnia uzyskanie szczelności połaczenia ;)
zapraszam na bushmot.blogspot.com
Awatar użytkownika
BowHunter
Kontakt:

wt 03 wrz 2024, 19:29

Brodziarze górą!

brodziarze.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Higiena”