Golenie się
- 1411
- Kontakt:
Szebora, mam tę samą paranoję. Obcinam "do mięsa" bo inaczej mnie nerw szarpie.
-
- Kontakt:
Mi niestety przy tak krótkim przycinaniu wrastają po bokach i ropieją. Na "zero białego" tylko środki. Boki tak z milimetr, pół muszę zostawić.Szebora pisze: ↑śr 19 cze 2024, 08:56
A są ludzie mający paranoje w temacie "wolnego brzegu"
Żadnych wolnych brzegów.. Ani milimetra "białego", bo tam wchodzi cały syf wszechświata.. A już napewno fafkulce od czarnych skarpetek i cały piasek kiedy latasz na boso..
Każdy ma jakieś zboczenia no..
Pilniczek.. Pudełko zapałek.. Cokolwiek.. Nawet papier ścierny.. Byle tego nie widzieć..
-
- Kontakt:
Szare mydło i gorąca woda tuż poRamzan Szimanow pisze: ↑śr 19 cze 2024, 15:54Mi niestety przy tak krótkim przycinaniu wrastają po bokach i ropieją. Na "zero białego" tylko środki. Boki tak z milimetr, pół muszę zostawić.Szebora pisze: ↑śr 19 cze 2024, 08:56
A są ludzie mający paranoje w temacie "wolnego brzegu"
Żadnych wolnych brzegów.. Ani milimetra "białego", bo tam wchodzi cały syf wszechświata.. A już napewno fafkulce od czarnych skarpetek i cały piasek kiedy latasz na boso..
Każdy ma jakieś zboczenia no..
Pilniczek.. Pudełko zapałek.. Cokolwiek.. Nawet papier ścierny.. Byle tego nie widzieć..
Nic Ci się nie będzie fafkulić
-
- Kontakt:
<<<powrot na forum po dluuuuugim czasie, w stanie calkiem konkretnego upodlenia promiliwego>>>
U nas, facetow, bez rasizmowych podtekstow, widac roznie. U mnie przykladowo widac bialo na bialym. Albo siwo na bialym, jak kto woli. Glownie dlatego, ze PESEL i stres minionych lat sprawil, ze moj zarost na poziomie paszcy jest rownie siwy jak zarost na poziomie dekla Dlatego i jedno owlosienie i drugie traktuje jednakowo za pomoca maszynki z trymerem ustawionym na 1mm
A tak juz calkiem powaznie w temacie stodkow przeciwdzialania po rwaniu futra - chrzanic Old Spice! Ja pryskam paszcze Octeniseptem i zapominam o procesie depilacji Serio - serio!
Pozdrwiam
Pietrow
(Cos tak czuje, ze odejscie z forum zrobilo mi rownie dobrze w dekiel, co powrot na nie!)
U nas, facetow, bez rasizmowych podtekstow, widac roznie. U mnie przykladowo widac bialo na bialym. Albo siwo na bialym, jak kto woli. Glownie dlatego, ze PESEL i stres minionych lat sprawil, ze moj zarost na poziomie paszcy jest rownie siwy jak zarost na poziomie dekla Dlatego i jedno owlosienie i drugie traktuje jednakowo za pomoca maszynki z trymerem ustawionym na 1mm
A tak juz calkiem powaznie w temacie stodkow przeciwdzialania po rwaniu futra - chrzanic Old Spice! Ja pryskam paszcze Octeniseptem i zapominam o procesie depilacji Serio - serio!
Pozdrwiam
Pietrow
(Cos tak czuje, ze odejscie z forum zrobilo mi rownie dobrze w dekiel, co powrot na nie!)
Zeby byc soba, trzeba wiedziec kim sie jest.
- mar_kow
- Kontakt:
- SilesiaSurvival
- Kontakt:
Cześć
Btw Dziękuje za podwózkę na AWL
~Bart
Miło cię widzieć Znowu Wiedziałem że wrócisz, tylko zadawałem sobie pytanie, kiedy to nastąpi
Btw Dziękuje za podwózkę na AWL
~Bart
„nie jest dobrze…… nie jest źle…….można powiedzieć że jest średnio……”
Silesia Survival : zapraszam pod tą samą nazwą na YT , FB , IG oraz TT
silesiasurvival@gmail.com
Silesia Survival : zapraszam pod tą samą nazwą na YT , FB , IG oraz TT
silesiasurvival@gmail.com
- 1411
- Kontakt:
A tam golić. Zapuszczać i pielęgnować końskim moczem Dobrze Cię czytać znów kolego!
-
- Kontakt:
Witaj z powrotem!
A w temacie golenia - od dawna mnie to irytowało, więc odpuściłem temat i chyba wyszło mi to na zdrowie - bez brody wyglądam jak posiwiały nastolatek...
Ale maszynka elektryczna naładowana jest, mam też żyletki, pędzel i krem do golenia - w razie czego kilka minut i po sprawie. Kwestia estetyki zejdzie na drugi plan jak pojawi się ryzyko, że trzeba będzie relatywnie szybko przyoblec maskę przeciwgazową... broda jednak utrudnia uzyskanie szczelności połaczenia
zapraszam na bushmot.blogspot.com
- BowHunter
- Kontakt:
Brodziarze górą!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.