Staza - ogólna dyskusja
-
- Kontakt:
Cena ?
- 1411
- Kontakt:
Nabyłem stazy JB Tactics. Sztuk 3. Jedna z aluminiowym krępulcem, jedna z plastikowym i jedna ćwiczebna, w innym kolorku. Zabiorę na kolejny zlot i potrenujeny sobie.

-
- Kontakt:
A co sądzicie o tych stazach a chin nadają się do czegoś oprócz do treningów lub szkoleń np: budżetowe rozwiązanie ?
-
- Kontakt:
Alcatraz Steel pisze: ↑śr 30 lip 2025, 11:52A co sądzicie o tych stazach a chin nadają się do czegoś oprócz do treningów lub szkoleń np: budżetowe rozwiązanie ?
Ważne aby mieć, marka nieważna - jak w przyszłości zobaczysz u kogoś (np na zlocie) lepszą, mądrzejszą, to sobie dokupisz. Czyli kup 1ą góra 2ie... Oblukaj, później już będziesz wiedział co kupić.
Zacznij tam, gdzie jesteś.
Użyj tego, co masz.
Zrób wszystko, co tylko chcesz...
Użyj tego, co masz.
Zrób wszystko, co tylko chcesz...
-
- Kontakt:
posiadam trochę tanich z Chin w plecakach i apteczkach. na szkoleniach z pierwszej pomocy na takich właśnie się szkoliliśmy wiem że działają co prawda zdarzają się sytuacje (nie mi) że pękają .BoldFold pisze: ↑śr 30 lip 2025, 12:04Alcatraz Steel pisze: ↑śr 30 lip 2025, 11:52A co sądzicie o tych stazach a chin nadają się do czegoś oprócz do treningów lub szkoleń np: budżetowe rozwiązanie ?
Ważne aby mieć, marka nieważna - jak w przyszłości zobaczysz u kogoś (np na zlocie) lepszą, mądrzejszą, to sobie dokupisz. Czyli kup 1ą góra 2ie... Oblukaj, później już będziesz wiedział co kupić.