Mały mobilny plecak wyposażony w podstawowe rzeczy do pierwszej pomocy.
Nie chce mi się rozpisywać całej listy sprzętu bo jest tego bardzo duzo,są zdjęcia i wszystko widać.

Aby otrzymać pełne prawa użytkownika, portal Przygotowani Polska wymaga napisania 5 postów, które następnie muszą zostać zatwierdzone przez moderatora.Brak dłuższej aktywności niż 1 rok, będzie skutkował zawieszeniem konta, a po kolejnym roku zostanie wdrożona procedura jego usunięcia.
Bardzo cenna uwaga! Witam nowego użytkownika
Może przepakuj ją pod kontem protokołu MARCHE albo cywilne ABCDE , na każdą literę coś do zabezpieczenia np.TheHorde pisze: ↑pn 06 mar 2023, 22:08Tak ostatnio się zastanawiałem, i doszedłem do wniosku - że musiałbym nosić tak naprawdę torbę 200L jeśli chciałbym zrobić apteczkę taką na wypas
Wiesz, ambu, zasypka na otarcia, żele na oparzenia, monitory, zapas igieł do odmy bo i tak jedną zazwyczaj nie odwentylujesz, nosze...i tak dochodzę do wniosku, że finalnie chyba tą nerkę przepakuję.
Problem jest taki, że gdyby chcieć przygotować się do wszystkiego to musiałbym mieć plecak jak P13 wyżej pokazał. A ja chcę nosić to co użyję na szybko i zadziałam w sytuacjach awaryjnych. Od ratowania od sepsy i zakażenia to jest szpital, ja mam tam tylko dostarczyć siebie, psa, albo najbliższych
Aaa, i to jest nerka "rodzinno-domowo-wyjazdowo-stacjonarna", nie targam tego na codziennie i raczej nie zamierzam zużywać na osoby postronne - nie wiem czy to poprawne politycznie, ale to jest do mojego zabezpieczenia.
Btw, jak tu się wrzuca zdjęcia? Muszę wgrać je na zewnętrzny serwer?
Nie wiem jak to wyjaśnić - powiedzmy, że prowadzę dość specyficzne życie