Wracając do punktów, u nas na Śląsku są jeszcze stacje ratownictwa górniczego. Pełne lin, uprzęży, masek etc. Na pewno stacje GOPR, TOPR i WOPR w Polsce również mogą okazać się pomocne. Warto wiedzieć czy coś takiego jest w naszym rejonie.
Aby otrzymać pełne prawa użytkownika, portal Przygotowani Polska wymaga napisania 5 postów, które następnie muszą zostać zatwierdzone przez moderatora.Brak dłuższej aktywności niż 1 rok, będzie skutkował zawieszeniem konta, a po kolejnym roku zostanie wdrożona procedura jego usunięcia.
Zn wiesz , bardziej mi chodzi o to że nadaje sie to do jedzenia ,i nic sie po tym nie dzieje strasznego , nie pamiętam żebym miał biegunkę po tym a zjadłem tego trochę kilogramów , a masa mięśniowa była , idąc na taki szaber wezmę co znajdę nie będę wybrzydzał ...SŁAWEK pisze: ↑śr 23 wrz 2020, 22:14To jest zwykłe mleko w proszku. Niektóre mleczarnie mają linie do "utylizacji" mleka z antybiotykami, bakteriami w nadmiarze. Robią z niego właśnie mleko w proszku. W smaku w porządku nie raz z ciekawości próbowałem (na sucho). Jednak po nim zamiast mięśni możesz dostać sraczki.