Sucha stopa, suche ciało w wielodniowym marszu.
-
- Kontakt:
Ja jeszcze parę słów o butach roboczych. Mamy na rynku duży ich wybór w przeróżnych fasonach. Niektóre przypominają buty typu adidasy. Spędzam w takich 8 godzin dziennie pięć dni w tygodniu więc chyba nie są takie najgorsze.
- mar_kow
- Kontakt:
Potwierdzam odnośnie sandałów (też ecco)...BoldFold pisze: ↑sob 06 kwie 2024, 08:58Pewniejsze jest chodzenie jednak w sandałach, bo mając twardą podeszwę i sensowne zapięcia (cały czas o ecco) zmniejszamy możliwość uszkodzenia stopy, aczkolwiek też chodzę w klapkach i wtedy patrzę pod nogi. Cały basen morza Śródziemnego chodzi w klapkach skórzanych. Co do zabrudzeń/gałązek/piasku/kamyka to tak trzeba sandał oczyścić, ale moje stopy się świetnie czują w sandałach, głównie poprzez brak akumulacji potu, szczególnie w cieplejszych rejonach.
[...]
Tylko trzeba się posmarować filtrem przed słońcem (bez skarpetek

Jakoś inne firmy mi nie podpasowały jeśli chodzi o wygodę a ostatnio cena ecco zrobiła się chora... Znalazłem o połowę tańsze na Amazonie...
Broń to narzędzie, to człowiek odpowiada za swoje czyny...
-
- Kontakt:
No to nieźle, bo właśnie ecco mi się powoli kończą, kupiłem już co prawda na wyprzedaży timberlandy, ale no... kurcze, to nie jest do końca to co ecco...
Rzymianie całą potęgę na sandałach zbudowali, jest teoria że ich sandały (bojowe) są jednym z nieodzownych elementów, które pozwoliły zbudować imperium.
link;https://www-unrv-com.translate.goog/cul ... _tr_pto=rq
O filtrach to już ogólnie nie wspominam
A jak jeszcze konchy uszu i nosa nie posmarujesz, to rany boskie strach się bać, szczególnie uszy i nos boli jak cholera.
Rzymianie całą potęgę na sandałach zbudowali, jest teoria że ich sandały (bojowe) są jednym z nieodzownych elementów, które pozwoliły zbudować imperium.
link;https://www-unrv-com.translate.goog/cul ... _tr_pto=rq
O filtrach to już ogólnie nie wspominam

Zacznij tam, gdzie jesteś.
Użyj tego, co masz.
Zrób wszystko, co tylko chcesz...
Użyj tego, co masz.
- mar_kow
- Kontakt:
Nie wiem jak to robią ale tutaj ceny zaczynają się od 311zł... W naszych sklepach i na stronie ecco ponad 500...
https://www.amazon.pl/ECCO-OFFROAD-sand ... 555&sr=8-3
Można spokojnie kupować - obkupiłem siebie i znajomych...
https://www.amazon.pl/ECCO-OFFROAD-sand ... 555&sr=8-3
Można spokojnie kupować - obkupiłem siebie i znajomych...
Broń to narzędzie, to człowiek odpowiada za swoje czyny...
-
- Kontakt:
Tutaj przy cenie ecco trzeba jednak wziąć pod uwagę, że moje mają 8 do 10 lat i myślę, że do końca sezonu spokojnie dadzą radę, więc to trzeba traktować jak inwestycję w "dobrostan" stóp. One na pewno podziękują... Szczególnie jak jesteś daleko od chałupy a chcesz jednak codziennie pochodzić...
Z drugiego rządu, pierwsze sandały z linku amazon to pomijając kolor te same co moje, bo zwróć uwagę na podeszwy ja mam takie z czerwonymi wstawkami i jak wstawię rozmiar tych ostatnich z 1ego rzędu to cena hula na 400 zeta na amazon. Kilka innych w ofercie ma tylko czarne podeszwy, to ma wpływ na
cenę.
No a 1e czarne sandały z linku 42EU na amazon sa za 500 zeta
Z drugiego rządu, pierwsze sandały z linku amazon to pomijając kolor te same co moje, bo zwróć uwagę na podeszwy ja mam takie z czerwonymi wstawkami i jak wstawię rozmiar tych ostatnich z 1ego rzędu to cena hula na 400 zeta na amazon. Kilka innych w ofercie ma tylko czarne podeszwy, to ma wpływ na
cenę.
No a 1e czarne sandały z linku 42EU na amazon sa za 500 zeta

Zacznij tam, gdzie jesteś.
Użyj tego, co masz.
Użyj tego, co masz.