Czołem Przygotowani!

Przedstaw się, podaj swoje województwo
Włóczykij
Kontakt:

czw 28 lis 2024, 19:35

oj... sorry...
się zrobiło jakoś poważnie... Не переживайте , нічого подібного не сталося :)
Jadowity
Kontakt:

sob 30 lis 2024, 07:24

SŁAWEK pisze:
czw 28 lis 2024, 19:04
Панове, ці включення ставляться до мене, як до бика червона ганчірка. Будь ласка, обмежте показ проукраїнських гасел. Це не той форум!
Sławku wszystko jasne, rozumiem. Jestem Polakiem z krwi i kości, moje zawołanie absolutnie nie miało odnosić się do niczego więcej oprócz przywiązania do słowiańskich tradycji. Oczywiście zawołanie to nie jest charakterystyczne dla naszego języka, a przez użycie tego zwrotu wśród narodów wschodniosłowiańskich może mieć oczywiste negatywne konotacje. W środowisku słowianofilskim (z którym jestem związany) zupełnie tak tego nie postrzegamy. Zapewniam Cię, że absolutnie nie ma tu konotacji proukraińskich czy prorosyjskich chociaż pozwolę sobie na delikatną dygresję żeby zaznaczyć iż jestem daleki od wrzucania wszystkich do jednego worka i szanuję każdego normalnego człowieka bez względu na jego narodowość przy czym oczywiście jako Polak jest mi najbliższą postawa propolska oraz interes mojego narodu. Niemniej jednak widzę, że najlepiej będzie jeśli powstrzymam się od zwrotów jakie mogą być niezrozumiałe lub odebrane negatywnie. Rozumiem Twój punkt widzenia i jak najbardziej go szanuję!
SŁAWEK
Kontakt:

sob 30 lis 2024, 09:30

Bardzo dziękuję za wyrazy szacunku. Witam w naszym gronie i czuj się jak u siebie.
Szebora
Kontakt:

ndz 01 gru 2024, 07:50

Witaj.
Niech Mokosz będzie z Tobą!
bushmot
Kontakt:

ndz 01 gru 2024, 11:41

Witaj na forum!
zapraszam na bushmot.blogspot.com
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitania i krótki opis”