Garść ebooków o ziołach, ziołolecznictwie i nie tylko.
-
zellowicz
- Kontakt:
Witam
Jako, że jest to mój pierwszy post. Chciałbym wrzucić coś przydatnego od siebie, a więc proszę bardzo.
https://mega.nz/folder/vC5DHTIT#Fsi-e491K7Snz3zYJJNpsQ
Dla tych, których nie stać na książki lub nie mają do nich dostępu.
Jako, że jest to mój pierwszy post. Chciałbym wrzucić coś przydatnego od siebie, a więc proszę bardzo.
https://mega.nz/folder/vC5DHTIT#Fsi-e491K7Snz3zYJJNpsQ
Dla tych, których nie stać na książki lub nie mają do nich dostępu.
-
Ramzan Szimanow
- Kontakt:
Po pierwsze. Witam na forum!zellowicz pisze: ndz 05 sty 2025, 21:21 Witam
Po drugie. Dzięki za wrzutkę!
- mar_kow
- Kontakt:
Witaj na forum.
Fajnie że wrzuciłeś mega pakę materiałów - coś na pewno się przyda. Tylko musisz podzielić na mniejsze paczki np. po 1-2 GB. Nie da się pobrać całości bez opłacenia subskrypcji - brakuje transferu przy darmowym koncie. Aplikacja niestety też liczy ilość transferu...
...z tego co widzę to jest chyba 5 GB transferu na 6 godz. przy darmowy koncie. Czyli plik podzielić można na paczki po 4 GB dla bezpieczeństwa, dodać dane naprawcze do pliku aby nie było błędu .crc przy rozpakowywaniu. I ściągać sobie co jakiś czas "paczuszkę" do pełnej listy i rozpakować całość...
Fajnie że wrzuciłeś mega pakę materiałów - coś na pewno się przyda. Tylko musisz podzielić na mniejsze paczki np. po 1-2 GB. Nie da się pobrać całości bez opłacenia subskrypcji - brakuje transferu przy darmowym koncie. Aplikacja niestety też liczy ilość transferu...
...z tego co widzę to jest chyba 5 GB transferu na 6 godz. przy darmowy koncie. Czyli plik podzielić można na paczki po 4 GB dla bezpieczeństwa, dodać dane naprawcze do pliku aby nie było błędu .crc przy rozpakowywaniu. I ściągać sobie co jakiś czas "paczuszkę" do pełnej listy i rozpakować całość...
Broń to narzędzie, to człowiek odpowiada za swoje czyny...
-
robero
- Kontakt:
Można pobrać bez opłat na darmowym koncie z poziomu aplikacji. Po pobraniu 5GB musimy poczekać ok. 5h na odnowienie transferu. Po upływie tego czasu, wystarczy uruchomić aplikację, która dociagnie kolejne 5GB. I przerwa, i kolejne 5GB, i przerwa, i jeszcze mały fragment
Pobrany RAR rozpakowuje się bezbłędnie 
zellowicz, dzięki
zellowicz, dzięki
-
zellowicz
- Kontakt:
Czy ktoś nadal ma problem z pobraniem?
- mar_kow
- Kontakt:
Niestety tak...
Jak ktoś ma chęć podzielić się w inny sposób to bardzo chętnie. W któryś weekend niby ściągnąłem dwa razy ale wystąpił błąd crc (niespójności danych) i wywaliłem w diabły...
Jak ktoś ma chęć podzielić się w inny sposób to bardzo chętnie. W któryś weekend niby ściągnąłem dwa razy ale wystąpił błąd crc (niespójności danych) i wywaliłem w diabły...
-
zellowicz
- Kontakt:
Dobra, to coś pomyślę, jakby to udostępnić.
Albo podzielę to na te party po 4gb.
Albo podzielę to na te party po 4gb.
-
zellowicz
- Kontakt:
https://drive.google.com/drive/folders/ ... drive_link
Udostępniłem rozpakowane archiwum o ziołach. Niech każdy sobie zdecyduje, co potrzebuje
Udostępniłem rozpakowane archiwum o ziołach. Niech każdy sobie zdecyduje, co potrzebuje
- Ryszpak
- Kontakt:
Jest sporo ciekawych rzeczy. Serdeczne dzięki.
Rafał vulgo Ryszpak
“I Am Not Altogether on Anyone’s Side, Because Nobody is Altogether on My Side.” Drzewiec
“I Am Not Altogether on Anyone’s Side, Because Nobody is Altogether on My Side.” Drzewiec
- mar_kow
- Kontakt:
Również dziękuję za pozycje zarówno filmowe jak i publikacje